餐厅: 小曼谷海鮮燒烤屋
资讯:

2024-08-25 174 浏览
九龙城必食泰国餐厅,我一定推荐呢间,样样食物都好味又够多款,真系好吸引❤️香叶肉碎炸虾胶皮蛋😳第一次叫黎食,真系满足晒我三个愿望,重点系个皮蛋系流心的,虾胶又弹牙,口感层次极丰富🫡泰式烧牛仔骨😳好味道👅不得之了,又香又惹味,重要有4块,好抵食🤩再黎个串烧拼盘B😍劲多款 鸡全翼(1串),地道烧腊肠(1串),猪(1串),牛(1串)鸡(1串)同鸡肾(1串),调味好味🤤仲有个沙嗲酱,简直系加分位😋额外叫多串珍宝肠,啖啖肉😛黄咖喱海鲜配泰式蒜茸包😚简直系绝配,缺一不可🫡而且个黄咖喱海鲜非常丰富,又有青口又有带子又有鱿鱼,仲有啲蔬菜薯仔添😘最后嚟多个泰式铁板蚝饼❤️超级无敌多蚝仔,真系每一啖都有,个蛋又松又酥脆,一齐食真系不得了❣️

• 泰式铁板蚝饼
  • 香叶肉碎虾胶皮蛋