2024-03-22
最近爱上左泰国🇹🇭既我,今次决定...将自己钟意既,分享俾亲爱既𝐌𝐚𝐦𝐢🤗店家主打 - 泰国野食🇹🇭造型既𝟑𝐃立体蛋糕🤲🏻榴梿 • 芒果糯米饭🍚 • 椰青 • 士多啤梨🍓 • 芒果肉🥭 • 青柑柠...,真系泰精致 • 泰得意😍不过我地屋企人少少,我就拣个细𝐒𝐢𝐳𝐞泰味道既款式👨👩👧👧~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 店家既蛋糕🎂分左𝟑个类别 / 𝐒𝐢𝐳𝐞▫️泰式造型生日蛋糕 (𝟒 - 𝟖人份量) ▫️泰式经典生日蛋糕 (𝟑 - 𝟏𝟐人份量 - 𝟒” / 𝟔” / 𝟖” ) ▫️迷你蛋糕 (𝟏人份量) .▪泰式经典生日蛋糕 • 香芒热情果香茅忌廉蛋糕 ($218/4”)(香茅 • 忌廉 • 白朱古力 • 热情果果泥 • 芒果果泥 • 蛋 • 糖霜 • 杏仁粉)依个款式简约风中带小小心机,加左金箔✨ • 小花🌼点缀,系咪可以叫低调奢华?💎味道方面 :一次过有多种味道, 香甜芒果🥭 • 酸酸甜甜既热情果❤️🔥,配埋清新既香茅💚,加少少幻想💭,成个渡假感觉出晒黎🏝食落唔会太甜,热情果味最突出🧡.~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
将自己钟意既,分享俾亲爱既𝐌𝐚𝐦𝐢🤗
店家主打 - 泰国野食🇹🇭造型既𝟑𝐃立体蛋糕🤲🏻
真系泰精致 • 泰得意😍
不过我地屋企人少少,我就拣个细𝐒𝐢𝐳𝐞泰味道既款式👨👩👧👧
店家既蛋糕🎂分左𝟑个类别 / 𝐒𝐢𝐳𝐞
▫️泰式造型生日蛋糕 (𝟒 - 𝟖人份量)
▫️迷你蛋糕 (𝟏人份量)
加少少幻想💭,成个渡假感觉出晒黎🏝
食落唔会太甜,热情果味最突出🧡
🔺店内有渡假风🏖打卡位置📸