2024-05-27 66 浏览
朋友住天水围,见佢平时都系出嚟揾我哋食饭咁遥远,今次就一于就下佢入去揾佢食饭啦🤭🤭餐厅环境同装修摆设好有风味😍就连厕所装修都好有泰式感觉🤣真系以为自己去咗泰国😍我哋叫咗烤薄饼、无国界蒜蓉包、黄咖喱同香叶包鸡😋😋无国界蒜蓉包🥖外皮脆脆地😋入面搽满牛油索晒入松软嘅包里面🤤🤤就咁食就食到好香嘅牛油同埋蒜蓉味,用嚟点咖哩又系另一个风味😋😋黄咖哩🥘带有浓浓的咖哩香味,食到好香既香料味同咖哩味够晒浓,仲食到淡淡既椰汁味😋烤薄饼🫓用黎点咖哩一流🤤外酥内软超级正😍香叶包鸡🍃🐓呢个真系别有一番风味😋鸡肉被包系香叶里面煮熟,吸收左浓郁既香味而鸡肉肉质鲜嫩多汁好juicy🤤实在系令人回味无穷😋🤩 推荐指数:8 / 10📍 餐厅资料:雅闲泰 (元朗)元朗锦上路祠堂村10号舖☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*
我哋叫咗烤薄饼、无国界蒜蓉包、黄咖喱同香叶包鸡😋😋

烤薄饼🫓用黎点咖哩一流🤤外酥内软超级正😍
黄咖哩+烤薄饼+无国界蒜蓉包
香叶包鸡
🤩 推荐指数:8 / 10
📍 餐厅资料:雅闲泰 (元朗)
元朗锦上路祠堂村10号舖

黄咖哩+烤薄饼+无国界蒜蓉包