2022-11-01
将军澳高上地段近海旁有好多食店,约好朋友去泰国高级嘅fusion菜😙见餐厅内有东南亚风格,光线柔和座位亦都相好宽躺坐喺度舒适,设有座位模仿千秋真系好似度假feel🙈😙✨法国无激素春鸡 $288春鸡用咗超细只嘅嫩口鸡肉啖啖肉,而鸡皮够晒脆薄配嘅烧汁好香鸡肉味,生菜沙律加石榴粒真系好flash😝 ✨火山猪肋骨 $248造型好似一个小火山猪肋骨真系好吸睛🥰特制order微辣嘅猪肋骨煮至肉质好腍容易撕开仲好入味添,秘制酱料泰式辣酱同埋海量般芫荽劲香,微酸又辣好好味😋✨ReDivine 小食拼盘 $188中式嘅蒸笼春卷、炸鱿鱼条、鸡翼仲有软壳蟹添,柠檬🍋点下炸物,软身嘅蟹壳蟹外面松脆内软啖啖肉好滋味,春卷有云耳红萝卜丝食落去唔会太肥腻,我就比较少食鱿鱼🦑呢个炸完之后一啲都唔会太过赵口仲要越食越好味,粉浆比较薄每一啖咬落去好容易入口,另外鸡翼外脆内软好Juicy😋😋😋仲有得饮酒㗎,设有outdoor带心爱宠物同朋友坐低倾偈又饮番杯走详谈一番😙✨✨👍🏻
✨法国无激素春鸡 $288
生菜沙律加石榴粒真系好flash😝