2012-09-04 817 浏览
自己绝对唔系钟意食BUFFET既人,但见到有张6折COUPON,真系认唔住叫阿老豆请我去食 自问都唔钟意学人写食评,但今次即管学人写吓啦…冷盘有冻海鲜及刺身寿司。冻海鲜有海虾、青口、蟹脚、螺肉都算新鲜。刺身有三文鱼、油甘鱼、吞拿鱼、八爪鱼及螺片。我都系最欢喜吃三文鱼,但我最尾竟然食得最多系油甘同螺片,其他刺身鲜甜度都算合格。沙律都有好几款,有几款沙律酱俾人用,有款几特意,但唔知系咩酱,好似蛋黄酱咁,另外有款细细杯烟三文鱼杯,卷到好似朵玫瑰花咁,怪住食唔记得影相。热盘我真系反而无咩特别兴趣,但我都有照食我最LIKE既海鲜,烧带子、炸蚝、秋刀鱼、软壳蟹,带子都OK大只,但D炸蚝就麻麻地,可能我唔钟意D炸粉,软壳蟹再大只D就好啰 。另有车仔面档,即叫即整,还可以啦。甜品款式相对较多,我绝对要俾10个LIKE佢,因为佢有6款Haagen Dazs雪糕任食,超正呀,其他甜品杯及蛋糕款式算多,但又唔可以讲话10个出色,但又唔差啰,无咩特别咁。

烧带子
Haagen Dazs雪糕