餐厅: iBakery 愛烘焙輕食站
资讯:

2013-04-29 485 浏览
今日同事话带我去洗涤心灵,原来系去添马公园!系附近返工咁耐都唔知原来哩度系有野食既!今日就即管去一试啦!由公司过去大约5-10分钟左!今日天气唔错,又唔热又唔冻,有d风咁行过去好舒服!唔知系咪12点食饭既原故,去到都仲有好多位!轻食站以简单的食物为主(三交治/汉堡),套餐有5款三交治/汉堡可拣!套餐除了三交治/汉堡之外,有薯角或田园沙律及饮品!今日我就拣左烤鸡多谷麦汉堡套餐,田园沙律同埋姐姐极力推介既玫瑰花茶!由于系即叫即整,姐姐先送上田园沙律及饮品!沙律菜新鲜爽脆,唔会话好青草味!配上芥茉蜜糖汁,少少酸好好味!花茶好香,但水太热要放下先可以饮!见到店内既青柠苏打真系用泰国苏打水,下次真系要试下!过左2-3分钟,姐姐就送上汉堡!汉堡都几大份,鸡肉都几大片配上生菜,蕃茄同青瓜!好fresh既感觉!汉堡入面有d好似凯撒沙律既酱汁,我自己再加左d黑胡椒就更加美味!店内播放了一些好柔和既音乐,再加上望住个海景真系好relax!PS:同事真系好好介绍!真系好洗涤心灵!不过再热d就唔好啦!
今日同事话带我去洗涤心灵,原来系去添马公园!

唔知系咪12点食饭既原故,去到都仲有好多位!

套餐除了三交治/汉堡之外,有薯角或田园沙律及饮品!

由于系即叫即整,姐姐先送上田园沙律及饮品!
花茶好香,但水太热要放下先可以饮!
见到店内既青柠苏打真系用泰国苏打水,下次真系要试下!

过左2-3分钟,姐姐就送上汉堡!

2013-04-24