2022-07-13
津一地址: 荃湾西楼角路136-138号荃丰中心地下GA35-37号舖荃丰中心其实有好多好嘢食,今日我要同大家介绍间隐世小店,呢间野就佢连openrice,FB或 IG啲食评都唔多,既然系咁就等我介绍吓呢间又平又正良心小店比大家听啦😆~葱油排骨饭 🐷 $48葱油排骨饭一啲都唔简单,一啲都唔似平时食开啲港式葱油😚。排骨炸到好酥香,啖啖都好外脆内嫩好香好有肉汁😍,再加上特制豉油 + 炸葱丝一齐拌饭好夹好香,令人越食越开胃😎。担担云吞 🥟 $42粒粒自家制云吞真系人手包,皮薄馅靓非常足料,啲馅料仲塞到满泻添😌;一咬落去就好JUICY,一个字形容“正”😚,再加浓浓花生味浓汤,辣辣地每一淡都令人回味😋,如果系云吞控嘅朋友一定唔可以错过,正🤩。#nicefoodie荃湾----------------#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #phtooftheday
葱油排骨饭 🐷 $48
担担云吞 🥟 $42
#nicefoodie荃湾
----------------
#food #foodporn #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodphotography #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover #delicious #phtooftheday #yummy #chef #hk #香港 #香港美食 #美食 #荃湾美食 #打卡 #荃湾 #香港口味 #隐世美食 #隐世小店 #半价优惠 #人气餐厅 #人气美食 #云吞