牛乳蛋鳗鱼饭🍚餐牌介绍依度嘅鳗鱼系用活鳗,食落的确同现成急冻𠮶啲蒲烧鳗鱼有好明显嘅分别,绝对系完全唔同level,平时嘅鳗鱼通常成条都比较腍身,但系依度食得出鱼皮同鱼肉嘅分别,鱼皮烧得非常香脆、系脆卜卜嘅,至于鳗鱼肉嘅肉质比平时多一分弹牙,更加鲜味,唔会只得鳗鱼烧汁嘅味道,炒蛋用咗牛乳所以好够滑,用料确系有唔同👍杂锦刺身饭🥢材料有牡丹虾、三文鱼、三文鱼子、帆立贝、八爪鱼、北寄贝等等,整体都好新鲜,帆立贝尤为鲜甜,而饭系用赤醋饭🍣3.6牛乳煮𩽾𩾌鱼肝🥛𩽾𩾌鱼肝嘅口感几香滑,三文鱼子增加咸鲜,而酸汁啫喱就做到解腻嘅作用,配合得宜~我哋仲叫咗2款串烧,烧烤嘅时间控制得唔错,牛舌系用黑椒同埋七味粉调味,爽口得嚟又好易咬,免治鸡肉棒亦系好实在,中间有啲软骨增加口感🍖