2024-10-16
🔥 【 FEVER FOOD 到会热点】🔥ıllıllı 用心 ♡ 贴心 ♡ 食得安心 ıllıllı家姐新居入伙屋企人齐齐开 Party,为咗快、靓、正又唔洗帮手洗碗😝 超为食表姊介绍 FEVER FOOD 到会热点🔥比我,我就拣咗[套餐 A]6-8人餐 $944,可任选 8款 全港送货,如果为食d想 On Top 加多一两款,每款只需要加 💰$118 抵食之余,选择灵活又贴心。【 FEVER FOOD 】选择多又多元化,纠结咗好耐,最后拣咗以下 8款美食 🍽️ ✧ A5意式香草芝士肉酱意大利面(约2磅)✧ A8 鲍鱼瑶柱带子鸡粒荷叶饭(约2磅) ✧ B6 韩式柚子炸鸡配甜辣鸡酱(16件) ✧ C7即烧菠萝梳打BBQ美国猪仔骨(12件)✧ D5泰式香烧猪颈肉(18片) ✧ E3芝士焗意式蕃茄田园杂菜(约2磅)✧ F5白酒忌廉汁烟肉纽西兰蓝青口(约2磅)✧ L4香煎鸡柳京葱墨西哥卷配秘制香橙酱 (12件)每一款都好足料好好食,屋企老人家、细路仔都食得劲开心 🥰 特别系我老豆,食猪仔骨食到啜哂手指,仲叫我嚟紧🎄圣诞开 party 再订,其实嚟紧圣诞我都想订【 FEVER FOOD 】「诱
最后拣咗以下 8款美食 🍽️
✧ A5意式香草芝士肉酱意大利面(约2磅)
真心想一赞 【 Fever Food 】一站式服务好周到、贴心。由我落完 Order ,随即有单据 confirmed order 及送货资料,安排清晰,效率迅速;到会准时到齐全送到手,有8份餐具之外仲包有一个食物夹,包装卫生又企理,热食有保温袋包住,真系 keep 到送到你手上仍然系热辣辣,呢个位真系好鬼加分 💯
⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰
到会 🔥【 Fever Food 到会热点】
店址📍新蒲岗六合街8号六合工业大厦16楼E室
消费 💰 $944
⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊰
查看之前的留言 ()