2016-06-23 301 浏览
本身小食甜品既我,同女朋友系西九龙中心行街,行完街佢想买甜野食,就陪佢买甜品食啦。睇睇水牌,见到呢间半熟蛋糕,咁我对流心既甜品情有独钟,咁就行去睇睇啦。呢只蛋糕既外形几特别,可能因为入面系半熟?!所以唔会有好胀卜卜既感觉。我就拣左个比利士朱古力,试一试。 买走既时候店员仲好细心问我,拎到番屋企要几耐,帮我加冰保存好。仲买左个特饮,凤梨香橙特饮,仲有果肉同埋果皮系入面,好清新好健康,大热天时,未番到去,已经差唔多饮晒。面头既朱古力味好突出,浓浓既朱古力香味,配埋入面既半熟芝士蛋糕简直系绝配。而且芝士味恰到好处,唔浓唔淡,一流。系盒入面已经有齐所有工具,好方便。呢到仲可以订做3D蛋糕,下次女朋友生日都要订一个比佢。

系盒入面已经有齐所有工具,好方便。
呢到仲可以订做3D蛋糕,下次女朋友生日都要订一个比佢。
外卖自取
下午茶