2018-09-18 260 浏览
今次系第二次光顾鱿味,系为左佢个麦香流心车轮饼而返黎!自己本身住得离葵广比较远所以好少黎,所以真系好好味!好好味!好好味!重要事情要讲三遍- 麦香流心车轮饼 $12车轮饼表面有动物既图案 几可爱 够晒诚意。车轮饼皮刚刚好,唔厚,所以唔会觉得好似食紧啖啖面团既感觉,松软得黎又唔会痴晒牙,蛋香亦十足,表面小小脆,口感十分好。中间系「真」流心,一咬开d酱就汹涌而出,食到有d狼狈😂,其实我唔知麦香应该系咩味,但系呢个馅系甜甜地,好似系麦芽糖mix奶黄后既味道,唔知咩味,总之好好味啦😋😋食过两次都仲想再encore! 可以话系我食过最好味既车轮饼。除此之外我地仲嗌多左样小食,因为好似几受欢迎- 邪恶拉芝玉子烧(蟹肉)$28玉子烧好大条,唔记得影埋入面,挂住食🙈入面真系可以拉到芝,蛋又够厚,同埋好足料好多蟹肉,性价比好高下次去一定会再食!

- 麦香流心车轮饼 $12

车轮饼表面有动物既图案 几可爱 够晒诚意。

除此之外我地仲嗌多左样小食,因为好似几受欢迎

- 邪恶拉芝玉子烧(蟹肉)$28

下次去一定会再食!

• 邪恶玉子烧
  • 车轮饼