餐厅: 周記點心
资讯:

2019-08-15 366 浏览
Fatbrown 好耐以前食过几次周记,都觉得几好食以前食嘅时候好多人排队,今次去开西环经过嘅时候见到无人排队,突然间好挂住佢个溜心西多士,就入左去食喇<香芋西多士$34>Fatbrown 好耐之前食过周记的流心奶皇西多士,一路都念念不忘,今次黎到一定要再试下佢个西多士今次见到有新野-香芋西多士,Fatbrown 身为专业foodie,一定要好好试下香芋西多士无令Fatbrown 失望,一切开紫色的香芋馅新鲜热辣辣咁流出黎,相比奶皇馅,Fatbrown 更钟意香芋tim ,因为香得黎无咁甜timmm <鸳鸯烧卖$30>鸳鸯烧卖分别系蟹子烧卖同埋黑松露烧卖,Fatbrown 觉得佢个烧卖冇咩特别,同出边食嘅差唔多不过猪肉用咗半肥瘦猪肉,所以都几好食嘅<鲜竹卷$24>鲜竹卷用嘅先祝真系好新鲜,外面揸到脆脆地里面仲系滑脱脱,馅料同出边嘅都大同小异,味道唔错
Fatbrown 好耐以前食过几次周记,都觉得几好食

<香芋西多士$34>

<鸳鸯烧卖$30>
不过猪肉用咗半肥瘦猪肉,所以都几好食嘅

<鲜竹卷$24>