2008-05-02 52 浏览
起初想去意蚝站食意粉, 点知9点几去到都冇位, 唯有去对面既大江户.入到去我地即刻有d怯, 事关我地储紧钱去旅行, 唔想食太贵, 而大江户既装修好靓, d客又台台都豪食铁板烧, 眼见全部都系鹅肝, 带子咁, 想转头走既时候服务员已经黎左招呼我地, 唯有硬住头皮坐低啦...我地好cheap咁叫晒d平野:- 杂锦锅烧乌冬: d乌冬好烟韧, 个汤亦几清甜, 不过咸左少少;- 鳗玉子: 其实系甜蛋包住旧鳗鱼, 卖相好靓但系冇乜味道;- 三文鱼寿司: 好新鲜, 肉质弹牙;- 三文鱼子卷 / 软壳蟹卷: 三文鱼子食落卜卜声, 口感一流; 软壳蟹就唔够脆, 失色左d;- 薄烧牛肉沙律: 强力推介!! d牛肉烧到岩岩好血水, 入口即融; 沙律其实只系得d萝卜丝同洋葱丝, 但系个酱酸酸甜甜几开胃;- 铁板烧炒面: $40 好大碟! 不过d面腍左少少.呢餐最后都食左$440, 爆budget! 我地全程睇住其他客d香气四溢既铁板烧海鲜, 流晒口水, 忍唔到啦!!最后想讲服务真系唔错, 冇白鸽眼我地之余, 加茶换毛巾速度好快!

我地好cheap咁叫晒d平野:
- 三文鱼寿司: 好新鲜, 肉质弹牙;
- 铁板烧炒面: $40 好大碟! 不过d面腍左少少.

• 薄烧牛肉沙律