2007-07-11 5 浏览
考完试, 同同学一齐食饭, 最近就系呢间, 就走左入去食!之前已听过朋友讲呢间都几好架, 又唔太贵.入到去, 装修得唔错㖞, 好中国feel, 感觉都好舒服.餐牌上既野食都几特别, 我地4个人去, 点左:- 黄酒煮鸡- 有鸡, 红枣, 鸡蛋花, 黄酒, 非常保,好香, d鸡吸晒红枣既甜味和黄酒既酒味, 饮埋d汤更正, 一路煲一路食, 感觉唔错 - 香芋南瓜煲- 芋头好粉, 正, 但南瓜一般, 唔知点解唔"淋", 仲爽的, 可能本身南瓜唔靓- 米鸭煲- 有鸭, 猪皮, 菇, 个汁好野味, 所有野都入晒味, 正.流沙奶皇包- 因为有另一张餐牌特别介绍此包, 令我地觉得一定会好味, 于是咪试下啰.. 好流, 真系好流, 但太流了, 好易流晒出来, 同埋蒸得唔够奈, 搞到包唔够软, 里面亦唔够热, 未食过一间系唔够热既奶皇包啰!>.< 其他的都会热到辣口的, 所以出奇地失望...因为估唔到不过, 其他𩠌都ok的.
入到去, 装修得唔错㖞, 好中国feel, 感觉都好舒服.

餐牌上既野食都几特别, 我地4个人去, 点左:

- 黄酒煮鸡- 有鸡, 红枣, 鸡蛋花, 黄酒, 非常保,

不过, 其他𩠌都ok的.