2021-12-22 54 浏览
今年圣诞节谂好同朋友或者屋企人去边度食饭未呢👀 我早排试左间餐厅系测鱼涌个边都好有圣诞气氛,而且仲好适合带埋小朋友去食架😍我哋食饭个晚餐厅仲有安排到圣诞老人同每枱客人影相,都好有节日气氛❤️我哋晚餐分别叫左一个香草扒春鸡同埋安格斯肉眼牛扒,每个套餐都包埋一个菜汤、沙律🥗,仲有件精选甜品!佢哋嘅蛋糕都系有圣诞装饰,好睇得黎又好好食!食饱饱都食晒两款蛋糕😋香草扒春鸡同埋安格斯肉眼牛扒两款都系配薯条🍟 安格斯肉眼牛扒配杂菌汁,比较淡味嘅汁配牛扒就更加食得出牛扒味,牛扒肉质原本都好靓,叫左七成熟牛扒,肉质非常容易切成一口口,肉质又嫩滑份量适中😋杂菌汁都有少少蘑菇,加埋入牛扒一齐食,口感都丰富左!香草烧春鸡扒份量都好多,成只鸡髀再加鸡胸肉,佢个香草都好香,而且鸡俾肉都非常之滑,一啖一啖好快就食晒,佢加埋黑椒汁会令到个鸡肉更加香浓!觉得成间餐厅都非常之有心机,见到餐厅仲可以借唔同嘅boardgame去玩,如果系同小朋友去仲有一个细细地嘅游乐设施比小朋友玩,咁样就可以屋企人食紧野小朋友又可以有自己嘅时间去玩!

香草扒春鸡同埋安格斯肉眼牛扒两款都系配薯条🍟