禁堂食嘅大悲咒已经开始紧喇~无论任何岗位嘅香港小市民都要撑住呀😤😤😤我其实好耐无食过呢间,对上一次食系食完$500食风的西餐后补返个开心的甜品🍮平衡心理😂😂大判烧$20,稍贵,台湾系台币$20就买到一件😩但间唔中经过都想买黎食下,质素叫做有保证呀嘛😀而且都几饱下😂拎走食无整返热食🥲先扣50分,但我竟然都仲觉得好好食😯+70分😂平日食黑芝麻馅系沙沙地嘅质感,而呢个馅就特别喇!😍浓浓嘅黑芝麻香~不甜不腻,加埋吉士瞬间变得好滑溜!!黑芝麻吉士真系好有惊喜㖞🥰已落入本人的回头list la !!💋💋❤️最失策系我只系买左一个大判烧但2个人食,我话比大家知,千祈唔好咁做,吊哂瘾⋯⋯🥺😫😫建议一系自私食,一系买多几粒😆新年买去人地屋企拜年都开心🥳😍😍 ▼・ᴥ・▼

建议一系自私食,一系买多几粒😆
新年买去人地屋企拜年都开心🥳😍😍

▼・ᴥ・▼