2015-03-30 1853 浏览
星期六, 同友人中午12:30到, 见人龙唔算长, 前面有5-6张枱, 估唔到甘快可以上去, 之后晏D就更多人.上到去都要等一阵, 有位座黎等, 但甘岩坐BAR枱不用等, 当然直接入座啦. BAR枱都坐几舒服, 因为个位面积够大, 而且对出街景有树, 所以好岩1-2人既食客.店员都好多, 系比较后生, 所以落order 至上菜都好爽手.- 热水果茶 :用木架上, 好有悠闲感, 茶唔会好快冻哂, 而且水果味好浓郁, 酸甜度岩岩好.睇到材料丰富, 有好多水果片. 好易入口, 好清爽既感觉. 夏天饮冻水果茶就更岩.- BBQ猪排三文治 : BBQ猪排冇烧烤味, 惹味度系0.但有D芥末酱都好衬猪排味, 肉质其实系厚火腿片, 似食紧火腿扒....夹住蕃茄生菜, 味道唔差既, 而且分量十足, 够哂饱肚.最赞反而系个薯仔蛋沙律, 好软绵又蛋香.- 草莓冰淇淋松饼 :松饼超厚身, 好松软且有弹性, 外脆内软有蛋香. 不过超级饱肚, 一份够3-4人食.草莓分量都算多, 而且大粒香甜. 雪糕一球太少了, 而且好细球, 好快食哂唔够喉.另一球系吉士, 超级差, 难食到爆, 试左一淡就放弃吉士. 又杰又鞋,

热水果茶
热水果茶
- 热水果茶 :

BBQ猪排三文治
- BBQ猪排三文治 :

BBQ猪排冇烧烤味, 惹味度系0.

夹住蕃茄生菜, 味道唔差既, 而且分量十足, 够哂饱肚.

最赞反而系个薯仔蛋沙律, 好软绵又蛋香.
草莓冰淇淋松饼
- 草莓冰淇淋松饼 :

另一球系吉士, 超级差, 难食到爆, 试左一淡就放弃吉士. 又杰又鞋, 唔甜唔滑. 仲要超核突一PAT野甘.

2015-03-28