餐厅: 漁獲浜燒
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-10-20 115 浏览
之前黎食过呢度嘅海鲜觉得好正,今次见到有好抵嘅套餐就一于试吓😍侍应会帮忙烤海鲜,招呼周到刺身三点升级拖罗、金目鲷➕赤虾,件件都新鲜肥美😋浜烧波士顿龙虾🦞拣咗芝士🧀口味,铺满芝士嘅龙虾肉,食落好香滑,肉质鲜嫩浜烧海鲜拣咗清酒活鲍鱼➕清酒马刀贝,鲍鱼唔算好大只,咬落弹牙,我就钟意点埋芥末柚子酱一齐食蛏子都几大只,用清酒🍶煮完,味道鲜甜鱼类叫咗条伍鱼一夜干,马友个鱼皮香脆得黎,肉质仲十分嫩滑,非常美味👍🏻发塔纸白蚬汤味道鲜美,份量够晒两个人食,蚬肉冇沙拣咗海鲜炒饭,🈶鱿鱼、蚬肉、虾仁等配料,炒饭粒粒分明,成碟饭都好香喷喷雪糕三文治分别有士多啤梨➕蓝莓芝士口味,外层系香软嘅窝夫,里面嘅雪糕好软滑

刺身三点升级拖罗、金目鲷➕赤虾,件件都新鲜肥美😋

蛏子都几大只,用清酒🍶煮完,味道鲜甜

发塔纸白蚬汤味道鲜美,份量够晒两个人食,蚬肉冇沙