唔想再受气,真系唔好嚟食,上第一道菜等足一个钟 ,讲真你嘅招徕手法每道菜都想有专人去解释 食材同埋煮法,我觉得OK嘅,如果你有料的话, 但系你人手不足就唔好扮晒嘢 ,你揾一个新人侍应 ,连开香槟都唔识 , 叫佢介绍菜式?? 都冇所谓, 等一个钟食完个沙律,之后再等半个钟先上汤?? 都唔紧上牛排后 居然火速要收碟同埋话last call ?? 但甜品都未上㖞 。。 绝对系赶客嘅节奏我哋已经同侍应再三强调,我哋已经等咗好耐可唔可以上快D。。。 你话Free flow 但连蒜蓉包都唔可以要多一份! 个汤稀过水,好明显预算份量唔足够之后后期加水, 公平啲讲句 Steak 系正常, 同埋BYOB 系卖点。 评分: 最高5分环境4服务 1味道 2

评分: 最高5分
环境4