2023-08-15 300 浏览
Cruise今次去好多人都介绍过既异国风浪漫西餐厅Cruise,不得不赞呢到既服务同offer,首先预早book位可以两个人座到张大圆枱对住无乱大海,望出北角维多利亚港,其次两个人食一个情侣套餐人均只系$440,高级餐厅黎讲系好有良心!一般唔过千都唔洗谂住可以出到门口,基本海景餐厅晚市系唔会做到呢个价位既餐单。再者餐厅全程都不限时间,一餐饭可以坐到收工,最后店员仲好掂心咁帮我地影即影即有留念真系好好MKT, 我地唔会庆祝节日或周年生日,都有甜品送上!会再去!时令即开生蚝正常味道,加上鱼子特别鲜,系好食油甘鱼刺身系中东风情既做法,味道酸酸甜甜,食落会觉得唔够。猪腩肉生菜包呢道系重中之重!一口咬落去有如卡通片哑时间主角也飞上天!猪腩肉浓满口腔,再搭返啲生菜既清爽,连减肥都会暂时放弃!曳曳马沙文马沙文系一碟牛面肉,个汁要品味,一尝知道要煮好耐椒盐鲜鱿仲有赠送虾饼,建议点佢三只酱好食,佢会先上,食住等小菜系一碟菜,佢有啲中东辣,怕辣可以试下叫佢少辣!仲有甜品可可椰子想饮杯酒即系酒水两杯
Cruise

时令即开生蚝
正常味道,加上鱼子特别鲜,系好食

油甘鱼刺身
系中东风情既做法,味道酸酸甜甜,食落会觉得唔够。

猪腩肉生菜包

曳曳马沙文
马沙文系一碟牛面肉,个汁要品味,一尝知道要煮好耐

椒盐鲜鱿
仲有赠送虾饼,建议点佢三只酱好食,佢会先上,食住等
小菜系一碟菜,佢有啲中东辣,怕辣可以试下叫佢少辣!

仲有甜品可可椰子
想饮杯酒即系酒水两杯