2018-02-21
星期二晚打算同朋友一齐喺中环食晚餐,但新年期间好多餐厅都好贵又多人巧合见到有10% off discount就book黎试下la位置其实都几易揾,喺中环扶手电梯对出入到餐厅可以拣坐室外或室内,室外d灯光几浪漫,可惜潮湿天我地都系坐返入面我地拣左个二人套餐,好抵食! $340包2 starters, 2 main courses, 1 dessert 同 2 drinks而且质素几好tim!!!!!先讲下佢个starters都几surprising, 佢个vegetable soup系tomato soup有粒粒薯蓉, 真系好好味而个Spring salad都几大份,入面仲有我最中意食ge Avogadro, 中意意大利黑醋ge人应该会对个salad几impressiveCheese goat pasta羊骚味都几重,不过混合左d cheese我又几中意食wo 不过唔中意食羊ge都可以转其他pastaSaint Formage同佢个甜品个皮系一样 不过一个咸一个甜 cheese味都几重下总括黎讲呢间餐厅都值得一试
位置其实都几易揾,喺中环扶手电梯对出
而且质素几好tim!!!!!
总括黎讲呢间餐厅都值得一试
Vegetable Soup