2017-09-12
同朋友一齐庆祝生日,一入到餐厅,就见到个好大座巴黎铁塔,好似去左巴黎一样,加上灯光效果出色,浪漫气氛浓厚点菜系用iPad ,好先进,好少餐厅会咁落本,连高级餐厅多数都系纸牌头盘系串烧,泰式串烧,品种好多,牛鸡肉连秋葵都有,照顾到女士想食又想健康心态,无咁肥,哈哈冷盘叫左生蚝,生蚝好生鲜,够冻甜,staff 见我地系咁影相,仲走黎温馨提示要唔要迟d上,怕生蚝坏,好细心😘😘😘2款pizza 🍕pepperoni pizza 同埋黑豚肉pizza 我至爱食pizza , 水准唔错,饼底够薄,肉汁又有每一口都好juicy 主菜叫左牛扒,7成熟岩岩好,唔错!德国肠拼盘,一流!一人一条都够哂,影完一轮相都仲好热,唔会好似某d餐厅咁整完摆到冻哂先上😋😋😋😋另外叫左芝士铁塔意粉,铁塔芝士好抢眼,好脆身!意粉好多,好足料,好彩人够多先食得哂👍🏻👍🏻👍🏻Snack 就叫左魔天轮,炸物多选择,想食蚝又得,蟹又得,鱼又得,我咁贪心,想样样都食哂,就叫你啦,哈哈甜品,最惊喜!Staff 摆上黎,唔知系咪有冰系底,系咁喷烟,好浪漫,劲多人望住个铁塔甜品。哗!好多唔同口味,样样都可以试,朱古力,cheese cak
主菜叫左牛扒,7成熟岩岩好,唔错!
甜品,最惊喜!
Staff 摆上黎,唔知系咪有冰系底,系咁喷烟,好浪漫,劲多人望住个铁塔甜品。哗!好多唔同口味,样样都可以试,朱古力,cheese cake 我最爱!
我唔系咁饮得,所以叫左signature cocktail,honey配少少酒,都唔错架!