2019-11-05
好耐冇同老公拍下拖,今日难得放假,佢带咗我去荃湾呢间好有情调嘅餐厅食晚餐🥰我哋每人点咗一个set dinner,餐汤系罗宋汤,不过不失,反而餐包非常有惊喜,质感带点烟韧而且非常新鲜😋头盘系先海胆樱花虾慕丝,海胆好新鲜,唔好以为食完面头嘅海胆会好upset,下面嘅慕丝都系充满海胆味,而且带着淡淡嘅樱花虾香,非常回味🥰Main course我哋都拣咗美国顶级西冷牛扒,足足12oz,其实都几大,我都有啲后悔一人叫一个set,早知就叫一个set然后试多啲唔同嘅嘢🙈我哋order咗5成熟,效果非常好,中间仲见到鲜红嘅肉色得嚟唔会有血丝或者血水,咬落非常juicy,而且一啲筋都冇👍🏻最后系是日甜品,面包布甸整得唔错,好香1蛋味,重点系唔会过甜👍🏻