2024-07-06 23 浏览
夏天嘅香港又热又成日落雨,唔想出去食杯野都饮到成身汗,可以试下诺士佛台嘅GuluGulu,地方阔落之余,可以舒舒服服坐底同朋友倾计饮返两杯。除左酒吧必备的直播球赛,重有桌球,Beer Pong,识新朋友都可以一齐玩唔怕闷。饮品方面,Signature Cocktai都有唔少。我今次就点左两杯 Mocktail,分别系Sakura同Lost In Kyoto,粉红色的Sakura酒味唔浓,有淡淡嘅玫瑰花香味。Lost In Kyoto 其实系Green Tea Mocktail,酒味较浓,饮落就似有Voka味嘅 Green Tea Latte,好适合夏天饮。Predrink 想食少少野打底嘅话,除左有串烧、Cold Cut,重有炸鸡等多种小食。小编就叫左咸蛋黄炸鸡同四式芝士Pizza,加埋饮品,都算够饱了。肚饿嘅话,其实可以点意粉,西餐之类。

肚饿嘅话,其实可以点意粉,西餐之类。