2024-04-05 129 浏览
📍Billow前几日天朗气清,临近日落嘅时间兜咗入去小白鹭食晚餐,极度推荐大家有日光嘅时间入嚟食,如果食晚饭,六点左右过嚟就啱啱好❤️‍🔥消费足够金额仲有免费泊车🚗👅酥皮忌廉蘑菇汤·焗大啡菇 $118如果大家钟意饮酥皮汤,我都好推荐大家试吓呢一个,佢嘅酥皮够晒牛油味,非常松化,用手搣就感觉得到有好多层酥皮🤏🏻忌廉蘑菇汤都非常足料,每啖都有蘑菇粒粒,好香浓。至于佢哋嘅焗大啡菇,系焗到收哂水,好似脆片咁,都几特别🤤👅白酒煮大蚬 $168呢一个starter真系不得了,白酒底调校得啱啱好,佢哋嘅蚬每一只都系非常新鲜,仲要肥嘟嘟,份量都唔少,下次再过嚟都会食呢一个😜👅海胆烩饭·香煎带子·黑鱼子酱 $268烩饭真系每一粒饭都包围住海胆酱汁,juicy得黎唔会太水,四粒带子半生熟,鲜甜又厚身,中间仲有海胆,呢个都好食🤤👅美国牛柳·芹菜茸·意黄瓜·甘笋 $308牛柳我哋要咗medium,上枱的确冇失望,肉味浓,未咬落去已经见到肉汁🥰另外伴碟都好有惊喜,我本身唔系特别钟意芹菜或者黄瓜同埋甘笋,但系呢个绝对系可以清碟💯👅焗经典苹果批·云呢拿雪糕 $128佢哋嘅苹果批好香玉桂味,入面嘅苹果亦都好大粒,两个人
📍Billow

👅酥皮忌廉蘑菇汤·焗大啡菇 $118

👅白酒煮大蚬 $168

👅海胆烩饭·香煎带子·黑鱼子酱 $268

👅美国牛柳·芹菜茸·意黄瓜·甘笋 $308

👅焗经典苹果批·云呢拿雪糕 $128
佢哋嘅苹果批好香玉桂味,入面嘅苹果亦都好大粒,两个人食都足够,至于佢哋嘅云呢拿雪糕亦都好出色,呢个甜品绝对系为呢个晚餐画上完美嘅句号❤️‍🔥