2019-10-01
之前因为参加婚宴而认识呢间餐厅,原来都有散餐booking,见到附近环境唔错,所以就带左斯嘉。男友黎同斯嘉高级一番。不过就唔系日日有,订位前要问清楚。.😋波士顿龙虾田园沙律开胃前菜,疏菜新鲜,龙虾肉有惊喜,肉质弹牙,配上黑醋同橄榄油特别开胃。.😋传统法式龙虾汤龙虾味浓郁唔会咸,配上酥脆牛油多士特别,一流!.😋焗纽西兰羊架 配香煎波士顿龙虾 黄芥末汁,薯蓉及蔬菜 - $438羊架点七成熟,但感觉似五成,不过肉质更腍更软更易入口,而且无膻味。龙虾肉实净鲜味多膏,yummy!.😋烧牛柳扒 配香煎波士顿龙虾及甜薯条,露荀及杂菌 - $438牛扒点五成熟,但似七成熟㖞,唔知系咪两个set调转左呢?🤔所以件牛扒无想像中嘅软熟,但牛肉味浓郁,味道唔错。估唔到薯条份量都几多,闻到好香,食哂好饱。.每个set dinner都有包括波士顿龙虾田园沙律,传统法式龙虾汤,另加咖啡或茶,是日甜品。我地仲点左白酒添,$68买一送一,抵。食饱饱再响天台散散步,抖下气,一乐也!
😋波士顿龙虾田园沙律
😋传统法式龙虾汤
龙虾味浓郁唔会咸,配上酥脆牛油多士特别,一流!