2023-05-22
个🌙打卡位系餐厅signature嚟度总要打打卡~ 两个人嚟食晚餐可以嗌呢个【 5 Course Set Menu💲788 for 2 】🥂包90分钟任饮意大利气泡酒🥂呢个真系好吸引~边食边饮感觉好chill~同朋友/另一半嚟都好岩feel~ 《 烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律 》&《 西班牙火腿肉拼盘 》 一拼放埋一碟望落几丰富,摆盘都靓。烟三文鱼他他油润,牛油果藜麦沙律够健康~而ham有两款,配有哈蜜瓜~《 是日餐汤 - 罗宋汤 》够热而且香浓足料~《 伏特加火焰带子 》呢个系打卡食物~职员会倒酒再点火,带子唔会㶶但有酒香~《 软壳蟹.蟹肉.蟹籽.明太子忌廉扁意粉 》原只软壳蟹好香脆,加埋蟹肉、蟹籽好惹味,但明太子忌廉本物偏腻,两个人share刚好~《 比目鱼柳宝云酥 配 忌廉椰菜花饭 》呢个比较少喺一般cafe餐厅食到, 比目鱼柳外层好香脆可口,咬开肉滑有汁,有惊喜~而底下就放咗忌廉椰菜花饭,小咸~《 绿茶杂莓忌廉牛角包窝夫 》最后呢个岩晒忌廉控,因为忌廉都几厚~所以加返啲酸酸甜甜嘅杂莓减腻感~《 Earl Grey Jasmine 》x2 最后仲有茶附送~
嚟度总要打打卡~
呢个真系好吸引~边食边饮感觉好chill~
同朋友/另一半嚟都好岩feel~
《 烟三文鱼他他配牛油果藜麦沙律 》&
《 西班牙火腿肉拼盘 》
《 是日餐汤 - 罗宋汤 》够热而且香浓足料~
《 伏特加火焰带子 》
呢个系打卡食物~职员会倒酒再点火,带子唔会㶶但有酒香~
《 软壳蟹.蟹肉.蟹籽.明太子忌廉扁意粉 》
《 比目鱼柳宝云酥 配 忌廉椰菜花饭 》
《 绿茶杂莓忌廉牛角包窝夫 》
《 Earl Grey Jasmine 》x2
最后仲有茶附送~