2019-01-08 176 浏览
男友帮我庆祝揾到份新工所以约左呢间西餐厅😀 两个人畀咗张二人枱卡位,有一张櫈系坐到两个人既梳化位,好阔落😁我哋叫咗12安士特级安格斯西冷, 紫苏茄蓉天使面配龙虾, 香草焗薯仔, 心太软蛋糕配雪糕😋叫完嘢店员就上咗个香草包, 暖暖地脆脆地,搽埋牛油仲香😆西冷叫咗七成熟,觉得真系煮到啱啱七成唔会过熟,里面红红地,好juicy,唔驶点汁都够味😁薯蓉有少少奶味几creamy,几滑口😍配菜既瓜煮得几淋,车厘茄几甜唔会太生太硬 (因为本身唔中意食生蕃茄🙈) 不错不错😋天使面既份量以西餐嚟讲算好多,平时𠮶啲每人食两啖就冇🙈 今次每人可以“不”到两转😂味道适中,面质唔会过硬过淋,龙虾多肉,几鲜味😀心太软蛋糕配雪糕嘅雪糕无得拣味道,今晚系规定咗朱古力味, 个雪糕都几香浓嘅朱古力味👍 个蛋糕系一开始叫定,店员见我地食得7788就预时间上甜品😁😁 蛋糕暖暖地,里面好流心, 食埋甜品成件事好圆满😚店员服务好好,环境浪漫舒适,推荐!😃
男友帮我庆祝揾到份新工所以约左呢间西餐厅😀
香草面包

叫完嘢店员就上咗个香草包, 暖暖地脆脆地,搽埋牛油仲香😆

西冷牛扒

薯蓉有少少奶味几creamy,几滑口😍

味道适中,面质唔会过硬过淋,龙虾多肉,几鲜味😀
心太软蛋糕配雪糕

店员服务好好,环境浪漫舒适,推荐!😃
2019-01-08
香草面包