2020-04-05 27 浏览
最近疫情严重,已经太耐无出街食晚饭,今晚同男朋友撑枱脚,紧系揾啲浪漫少少嘅餐厅呢度防疫功夫做到足,食饭都安心少少环境有酒吧感觉,蓝色嘅灯光效果同枱上嘅灯互相呼应,十分浪漫餐厅嘅晚市套餐都抵食,有汤、前菜、主菜、水果茶&云糕前菜:和风玉子烧 配 带子刺身沙律带子鲜甜可口,沾上新鲜磨成嘅芥末,十分滋味!鲜虾十分新鲜,肉质弹牙,而甜甜嘅玉子烧十分香蛋味,不错水果茶:百香果柠檬荔枝茶非常清新嘅口味,荔枝嘅香甜配上百香果同柠檬嘅酸甜香,饮落非常开胃,正!主菜:岩石法式烧羊架大大块嘅羊架,食落非常鲜嫩多汁,肉厚而且火候刚好,羊味十足!十分好食!食到口水流另外仲有个小食:西班牙香肠拼骨肉肠 $68份量十足,西班牙香肠外皮香脆肉味非常浓,而骨肉肠多咗黑椒香草嘅味道,肉质较多汁,两只肠都非常好食,要我拣我会拣西班牙香肠~因为香口脆嘅外皮太吸引!

呢度防疫功夫做到足,食饭都安心少少

环境有酒吧感觉,蓝色嘅灯光效果同枱上嘅灯互相呼应,十分浪漫

餐厅嘅晚市套餐都抵食,有汤、前菜、主菜、水果茶&云糕

前菜:
和风玉子烧 配 带子刺身沙律