2018-01-30
今晚庆祝朋友生日,我地去左miniclub 旺角店见到气氛装潢设计都很好,所以就推荐和朋友一起过生日门口充满特色,有点粉红色灯增添气氛有好多主菜、小食、手工啤、cocktails 选择餐厅内装潢设计都很有格调手工啤我们今次就试试手工啤分别点了Lindemans Peacheresse和Linemans Apple 两只味好清新,唔太重啤酒味盖了甜味Einstein卖相已经好吸引呢杯酒味会比较重,呢个瓶分开有两边蓝色是vodka 而粉红色那边是7up可以自己调配味道,如果觉得甜都可用青柠平衡番生蚝生蚝每人点左两只又大只又新鲜海鲜拼盘今次去食呢间分店都点左海鲜拼盘,同样地所有海鲜都好鲜甜美味!不住再次回归火焰西班牙黑毛猪鞍扒睇得又食得!切开肉质鲜美,嫩滑多汁又好林,意外惊喜!樱花虾蟹肉黑松露忌廉意粉充满好多蟹肉同樱花虾好正The Love of Eiffel好精致亮丽的巴黎铁塔甜品塔,不仅有卖相,食落各款甜品都好美味
门口充满特色,有点粉红色灯增添气氛
有好多主菜、小食、手工啤、cocktails 选择
餐厅内装潢设计都很有格调
Einstein
生蚝每人点左两只又大只又新鲜
海鲜拼盘
睇得又食得!切开肉质鲜美,嫩滑多汁又好林,意外惊喜!
充满好多蟹肉同樱花虾好正
The Love of Eiffel