2024-05-04
本身谂住食下午茶经过沿途嘅餐厅都排队谂住食少少嘢就去咗呢一间,冇人排队绝对有原因我同屋企人两个坐低先,第三个人未嚟,行入去见到佢哋嘅侍应着杏色T恤,所以同路人差唔多根本认唔到,其中一位男侍应叫我等一等安排一张枱俾我,好快就有一张大枱应该可以坐到六至八个人去到张枱仲未清洁好都唔紧要,俾咗一本Menu,隔咗阵带位各位男士帮我哋落咗两个餐先,然后就冇人理我哋啦🤣第三位家人到咗我哋想叫一个甜品,一举手见到个中年女侍应行过,佢望住我然后走过,来回咗两次,我问可唔可以帮我落单,呢位中年侍应转身大叫其他同事帮佢落单。之后有位四眼嘅男仔过嚟,行咗一半佢转身返去攞部卡机去我后边张枱埋单,都唔紧要。我再举手,后边有个女仔过嚟帮我加单,同佢讲想加个甜品,佢好有时问我系唔系即刻上我话系唔使等,之后就冇之后。我哋食完嘢个甜品都未到,揾返头先𠮶位女仔帮我跟一跟,我哋叫佢,佢仲好开心同隔篱个同事倾偈,之后好轻盈咁样跳过嚟,好天真咁样望住我。我问佢个甜品大概几时嚟佢去吧枱望一望,再同我讲唔好意思我唔记得咗落单。我真系瞬间爆发呢间乜嘢垃圾餐厅?大肠米线米线个汤比较咸唔建议刈包入边𠮶嚿盐酥鸡同埋Menu嘅size大概一半
我真系瞬间爆发呢间乜嘢垃圾餐厅?
大肠米线米线个汤比较咸唔建议
刈包入边𠮶嚿盐酥鸡同埋Menu嘅size大概一半左右
唔好意思我本身唔系一个食嘢会打卡嘅人,我都系第一次写食评,因为我从来未试过咁嬲,而家坐咗喺商场度即刻写食评。
各位女侍应过嚟同我讲俾返个九折我,佢哋根本都冇服务𠮶个凭乜嘢要10%,浪费晒大家嘅时间永远都唔会再帮衬呢间餐厅