2023-03-16
Happy Friday通常都唔煮饭🤣仲见到Donki大特价,一于喺荃湾海之恋逛完再食埋晚餐见到铁板烧hungry Monkey做紧特价二人餐 (星期一至五)一于同老公试吓先😋😋室内你充满日本风座位舒服够晒阔落仲有室外露台座位添二人餐原价$1098,特价$698🤩🤩 加$ 200由波士顿转左西澳龙🥳🥳冲绳风沙律🥗 蔬菜新鲜仲有海葡萄🤩胃口打开了蟹膏豆腐~有惊喜,蟹高香浓,配上豆腐嘅清淡Perfect match🤤辣酒冻风螺~份量超多 满满一碗,非常入味 爽口弹牙🥢明太子广岛蚝~明太子浓浓鲜味加入广岛蚝 两者融合,非常匹配👍👍香葱牛肉薄烧~大量葱花 加入牛肉,牛脂香浓,另加上葱花,口感提升之余又可解腻😋😋香草他他澳洲龙虾🦞~超大只,肉质厚身,超爽弹,起肉后亦长过手掌 加$200超值了,鱼缸即捕 非常厚身,肉质弹牙 ,一梳梳,配上他他酱 ,龙虾吃到饱🤩🤩A5和牛坑腩炒饭几有创意,感觉中日fusion菜 A5牛坑腩 非常林软入味 日本珍珠米 粒粒分明很有咬口 铁板疏乎厘😍😍梳乎厘吃得多,铁板梳乎厘还是第一次非常之有创意,空气感极佳,唔会太甜,配上新鲜水果 口感非常好呢🤤🤤饮品方面 选择也很多
室内你充满日本风
座位舒服够晒阔落
仲有室外露台座位添
二人餐原价$1098,特价$698🤩🤩
加$ 200由波士顿转左西澳龙🥳🥳
冲绳风沙律🥗 蔬菜新鲜仲有海葡萄🤩胃口打开了
辣酒冻风螺~份量超多 满满一碗,非常入味 爽口弹牙🥢
A5和牛坑腩炒饭
铁板疏乎厘😍😍
梳乎厘吃得多,铁板梳乎厘还是第一次
饮品方面 选择也很多而且好有特色🥰🥰
17碎半~ 好得意呀 即系喇未成年唔饮得酒精吖嘛 🤣🤣哈哈
冰杂果烧酌 揸咗车都唔怕😎酒精浓度唔太高,水果味突出 水果结冰后都唔会冲淡味道😌😌
果然不错👍而且做紧特价,非常性价比非常高🥳