2023-12-25 40 浏览
西环海傍一直俾人好舒服好写意既感觉,每次来到都会逗留一整个下午🥰而沿住海傍有好多餐厅,今日行过呢间Enso见到门面高级,餐牌吸引就入左去🤣西京银鳕鱼定食午餐有set menu, 都几多选择,基本上总有野岩食。我就选择左西京银鳕鱼定食!定食有齐前菜、沙律、味噌汤,摆盘又靓,打卡一流🤣因为银鳕鱼成本较高,平时其他餐厅嗌餐都系返一小片🥹但呢度竟然系两大块!!十分惊喜😍而且鱼肉好滑嫩,配上沙律酱送饭一流👍厨师发办鸡串烧定食(5鸡1素)串烧系餐厅主打之一,冇理由唔试😝今日omakase就有鸡软骨、鸡肾、鸡脾肉、鸡翼、月见免治鸡肉棒同一口甜薯🥰全部都烧得好惹味香口,特别系免治鸡肉棒,配上蛋黄汁超夹☺️ 另外鸡脾肉亦十分香滑!最后食埋甜品系黑糖蕨饼,大满足🤩

西京银鳕鱼定食

厨师发办鸡串烧定食(5鸡1素)

最后食埋甜品系黑糖蕨饼,大满足🤩