招聘中
最高可达 $25,000
月薪 (面议)
餐厅: Chatterbox Café (AIRSIDE)
资讯:

2024-09-06 400 浏览
Chatterbox Café (AIRSIDE)••••••••••••••••••••••••••••••✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )✄( •8• )♥️餐点:•文华海南鸡饭 $138•白胡椒肉骨茶配饭 $118另收加一服务费••••••••••••••••••••••••••••••♥️食评:呢间Chatterbox Café之前喺K11 Musea见到就已经想试吓,今次嚟到Airside见环境好靓,就试吓啦~入到去餐厅装修好靓,睇得出有用心布置,无谂过食新加坡菜嘅餐厅都有打卡位,枱与枱之间好多空间,坐得好舒服。而且当日所有员工嘅态度都好好,非常有礼貌,未食嘢已经好加分!今次试晒两样我自己最钟意嘅新加坡菜式,分别系海南鸡饭同肉骨茶。海南鸡饭加$10可转鸡髀,今次虽然无转但鸡肉已经非常嫩滑,鸡肉份量较其他餐厅多,而且好有鸡味,肉同皮之间无肥膏,唔会有肥腻嘅感觉,但同时保留到鸡皮香气,亦够爽弹。饭唔会油,有调味,够香口。酱汁有三款,亦有一碗汤,汤清淡,成个餐都几好味。肉骨茶则有三至四块肉,配菜有蒜头金菇豆卜及油炸鬼,跟一碗白面。份量绝对够一位男士享用,肉一啲都唔柴,汤
Chatterbox Café (AIRSIDE)
♥️餐点:
•文华海南鸡饭 $138
•白胡椒肉骨茶配饭 $118
另收加一服务费
♥️食评:
肉骨茶则有三至四块肉,配菜有蒜头金菇豆卜及油炸鬼,跟一碗白面。份量绝对够一位男士享用,肉一啲都唔柴,汤底就唔系走重胡椒味嘅风格,小朋友都食到,味道唔错。
••••∩ ∩••••••••••••••∩ ∩•••••••••••••
✄( •ω• )♡( •8• )✄( •ω• )♡( •8• )✄
Chatterbox Café (AIRSIDE)
九龙城启德协调道2号AIRSIDE B1楼B114号舖

#cony去启德 #cony食鸡 #hkfoodie #海南鸡#ChatterboxCafé
  • 文华海南鸡饭