2017-08-19 272 浏览
海厨呢间餐厅既食材可说是非常非常的新鲜,不论是海鲜或肉类都十分好吃,大赞我特别想在这里赞赏用来点刺身既酱料,呢个汁入面有柚子既味道,感觉同d刺身好夹,有呢个汁之后更加可以吾用Wasabi添除此之外,我个人非常喜欢食呢道既鸡泡鱼干。呢度嘅鸡泡鱼干比起出边嘅更厚,非常好另外,呢间餐厅有一样好好味既甜品-雪葩。分别有苹果味丶柚子味等。顺带一提,呢间餐厅既主厨对烹饪好有热诚,所以煮出来既食物都好好食。最后,我真系好希望大家去捧场,呢间既位置有d静,真系要靠大家一传十 十传百咁传出去,我真心希望呢间餐厅可以比更多人认识,能够比更多人去食到真真正正既好餐厅,感受得到厨师们对烹饪既热诚,让大家能够品尝到名副其实既好食物