2023-11-04
又到🙌🏻Happy Friday喇~去咗海滨公园嘅一间半开放式🎶玻璃屋餐厅,气氛好浪漫💕‼️一边享受用餐♾️一边欣赏海景🌊饮番饮杯🍸巧写意~同时亦可同狗狗🐩嚟放电,打卡真好服务员送上香喷喷餐包🍞🍤大虾浓汁虎虾意大利蝴蝶粉$168Farfalle w/ Tiger Prawn in Shrimp Bisque蝴蝶粉软硬度啱啱好配搭浓汁好夹,衬埋香煎大虾成件事好满足,只虾仲弹牙啖啖肉,超过引⋯🌮日本猪软骨墨西哥薄饼$168Japanese Pork Tender Bone Taco呢个日式洋食我都几钟意~猪软骨好大嚿,肉质软腍惹味,里面还夹著🥑牛油果🥗伴碟沙律菜同埋🍅蕃茄莎莎酱,酸酸甜甜清新又开胃🍸Cocktail🍍Pineapple Midori $98(Midori, Pineapple, Juice)🌿淡然清新易入口,几好饮Woo🍓Cosmopolitan$98(Vodka, Triple Sec, Cranberry Juice)🍸细味一口酒味强劲,胜在两杯打卡靓
服务员送上香喷喷餐包🍞
🍤大虾浓汁虎虾意大利蝴蝶粉$168
🌮日本猪软骨墨西哥薄饼$168
呢个日式洋食我都几钟意~
🍸Cocktail
🍍Pineapple Midori $98
(Midori, Pineapple, Juice)
🌿淡然清新易入口,几好饮Woo
🍓Cosmopolitan$98
🍸细味一口酒味强劲,胜在两杯打卡靓