2019-03-11 218 浏览
坚尼地城分店位于海旁🌊日头既时候日光充足 一路食炸鱼薯条一路吹住海风都几chill🤤---------------------------Fish & Chips - Flounder 左口鱼🇭🇰 $160Menu有九种唔同产地同品种既鱼🐟价钱由$130起跳 呢个就系来自香港既新品 左口鱼😼切落去都几易散 不过唔会令到炸皮同鱼肉分离 鱼肉偏淋但几新鲜 一啲异味都无 而且都几厚肉 又唔会炸到过左火👍🏻薯条够脆是基本 咬落去满满既薯蓉 食左几条都饱饱地😂.白酒汁煮鲜蚬 $100虽然食落无乜白酒味 但啲蚬真系好新鲜 粒粒都好饱满好鲜甜 而且完全无沙 好有惊喜😻辣椒令啲汁少少辣 再加埋蚬既咸鲜味好正🤤.Passion Fruit Lemon Special $38呢杯即系热情果汁加柠檬🍹加左柠檬感觉几fresh 但都系偏甜🙈.Lemon Soda $35柠檬酸味好足🍋梳打亦好够汽 钟意饮lemon soda既都应该唔会失望
---------------------------
白酒汁煮鲜蚬 $100