2023-06-18 134 浏览
估唔到小商场入面有间好啱chill嘅coffee shop!呢度水泥红砖🧱墙配木椅,窗边睇到海景 🌊 仲有Outdoor位置可以带埋猫狗一齐黎,座位又舒适。🍽️蒲烧鳗鱼烧完只大虎虾刺身带子配薯菜日式海鲜酱 $298一上枱见到份量好大!咩种类都有啲😋 带子煎得香口,肉质弹牙有鲜味。🦐 虎虾够大只,开边食到调味之余,虾肉鲜甜。原条照烧鳗鱼,肥美肉细,口感紧致,拌烧汁食好惹味。配菜都好好味,食得出用心烹调👨‍🍳 薯蓉幼细,加左香草调味;茄子煎香🍆 翠肉瓜够水份又爽口;蕃茄仔有另外用醋调味;芦笋幼嫩无渣,食到甜味非常惊喜。配菜都咁爽口新鲜,成碟都清晒✨🍢自家酱汁板烧墨鱼咀串 $68小食叫左墨鱼咀,口味较淡,以烧汁同香草调味,有啲似食潮式感觉。肉质爽滑,最啱送返杯alcohol drink 🍹 ☕️Iced Hazelnut Latte $49天气热,嗌杯涷latte舒爽一下,透心凉,精神为之一振。

🍽️蒲烧鳗鱼烧完只大虎虾刺身带子配薯菜日式海鲜酱 $298

🍢自家酱汁板烧墨鱼咀串 $68

☕️Iced Hazelnut Latte $49
天气热,嗌杯涷latte舒爽一下,透心凉,精神为之一振。