2019-08-22 423 浏览
第一次嚟呢间餐厅,有钢琴伴奏同超级无敌落地玻璃夜景,都几有气氛,但反而佢弹足成晚我就有少少眼瞓。环境各花入各眼,都系讲下嘢食啦!因为同朋友都比较细食,所以今晚嗌左一个套餐、一个意粉、一人两只生蚝就算,唔想食都撑住个肚 😛 侍应对每只生蚝都好熟悉,帮我地拣咗一只淡味,一只重海水味既。套餐忌廉汤麻麻哋冇乜特别。吞拿鱼沙律好有惊喜,紫菜同吞拿鱼好夹。散叫嘅意粉好香忌廉味,食多两啖就有少少济,好彩有啲蟹子同紫菜fresh一fresh,整体都唔错嘅。跟餐羊架肉质唔太嫩,我反而几欣赏佢嘅配菜,系奶烤薯仔,谂起以前系外国读书都会自己整😆 就好有回忆跟餐甜品都好特别,系用蚝壳装嘅柚子奶冻,临尾食返少少酸野就冇咁饱啦。

套餐忌廉汤麻麻哋冇乜特别。

吞拿鱼沙律好有惊喜,紫菜同吞拿鱼好夹。