2024-01-05 36 浏览
呢啲日子呢啲天气最啱就系烧嘢食~ 同小朋友去挪亚方舟嘅时候,见到佢哋嘅露天餐厅推出新嘅烧烤套餐~ 我哋拣咗Chill极致海陆空活海鲜烧烤套餐~ $1888/4位用,我哋total六个人,所以加咗每位$200。套餐入边嘅款式都多,有澳洲猪鞍,和牛汉堡,仲有肉眼扒,佢哋嘅羊架都几出色,烧好之后,外脆内软入边好Juicy~ 除咗一般肉类之外,仲有一啲丸类嘅选择~ 仲有大葱鸡肶肉串烧~ 套餐包埋汽水同埋唔同嘅酱料~ 可以自己决定用烧烤叉或者网烧,同行有小朋友可以喺附近自己玩,大人就围住烧住嚟倾吓偈。呢度环境都唔错,可以坐喺梳化藤椅,睇住青马大桥夜景打卡呢排嘅天气真系唔错,咁样烧嘢食都几舒服,仲可以望住海景~ 下次有Family gathering都可以再encore
呢啲日子呢啲天气最啱就系烧嘢食~

套餐包埋汽水同埋唔同嘅酱料~

呢排嘅天气真系唔错,咁样烧嘢食都几舒服,仲可以望住海景~

下次有Family gathering都可以再encore