2002-04-08 23 浏览
讲真一百蚊o既buffet又有seaview睇, service又唔差, 你话系边到揾呢?今次buffet系冷面自助餐,大约有六种左右..有玉子,全麦,悔子,绿茶等..其他食物包括拉面,野菜天妇萝,串烧,寿司...值得试系各种冷面,特别在有一只橙味o既冷面汤底!仲有拉面都几弹口,汤底好鲜甜~寿司-都系得两三种,仲要系熟果只..我就冇兴趣~野菜天妇萝-都系得几只,有冬菇,甘薯,芋头,青椒等..串烧-又系得几种, 有冬菇,葱,粟米,香肠,青椒,鸡亦(都好多人食)..沙津配料都系得几种...甜品又系...不过另外叫softdrink同juice都系$24buy one get one free, 仲有$20精选鱼生*有饮食男女coupon只需$10*7大片,麻麻地, 有coupon又几抵食o既~Remark:对住靓景,一百蚊就真系抵!好过果d泰星buffet哎~
值得试系各种冷面,特别在有一只橙味o既冷面汤底!
仲有拉面都几弹口,汤底好鲜甜~
寿司-都系得两三种,仲要系熟果只..我就冇兴趣~
野菜天妇萝-都系得几只,有冬菇,甘薯,芋头,青椒等..
沙津配料都系得几种...甜品又系...