2024-07-07
📍西九文化区Cafe — Cupping Room 𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🍵Matcha latte 抹茶拿铁 (Hot) $50 ☕️Hojicha latte 焙茶拿铁 (Hot) $50🍰姜饼肉桂味巴斯克芝士蛋糕 $68 @lavina.hk ✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽故宫博物馆附近嘅cafe☕️位置非常开扬,对住个海,而且提供室外座位,非常chill😍😍试咗佢地嘅Matcha Latte, Hojicha Latte,两杯拿铁都有好香浓嘅茶味,好好饮🤤而且有拉花👍🏼👍🏼另外叫咗个basque cheesecake,估唔到食落有好香嘅肉桂味,好特别😋仲有块姜饼人喺面,都系好好食👍🏼细细地嘅蛋糕啱晒两个人share黎食🥰整体觉得环境舒适,甜品及饮品味道都唔错🥳如果再去西九文化区的话,会再到访~卖相:🌟🌟🌟🌟味道:🌟🌟🌟🌟性价比:🌟🌟🌟推荐度:🌟🌟🌟🌟📍 Cupping Room @cuppingroom.hk 🔖地址:Museum Café 1, LG/F, Hong Kong Palace Museum
𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )
🍵Matcha latte 抹茶拿铁 (Hot) $50
🍰姜饼肉桂味巴斯克芝士蛋糕 $68 @lavina.hk
卖相:🌟🌟🌟🌟
味道:🌟🌟🌟🌟
性价比:🌟🌟🌟
推荐度:🌟🌟🌟🌟
🔖地址:Museum Café 1, LG/F, Hong Kong Palace Museum West Kowloon Cultural District, 8 Museum Dr, Yau Ma Tei