2017-07-11 725 浏览
早几日行过见到青衣城又有新餐厅开幕,见今天男朋友仔放假,一于去八下先☺️禁多鱼网同埋天花板的小船⚓️重有蓝色调的装潢,明显系主打海洋风啦🏝🏝下午三点,唔太肚饿,食咩好呢?⋯太多选择,好难选丫🙈望左好耐,都系选个sea waffle tea set for two🐳单纯系俾佢张相吸到🙈Waffle🐳🦀 系较软身个种,感觉有啲像食面包,甜味适中🥞Waffle 底下个片蓝色海洋应该系啫哩「碎」,味道有点点古怪😅旁边个两件贝壳🐚都系同一产物,不过红色的味道稍稍好少少,有淡淡的花香,大概系落了花茶去整吧⋯⋯🥞🍰右上角的 pancake 正常,不过夹心的雪糕唔系我杯茶,一边系蓝莓🍇一边系思乐冰味🍧颜色好岩骗like,但味道真系有待改善跟餐花茶-玫瑰花无花果花茶🌹嗅的时侯味道好清香🍸饮落去唔会太浓味,配甜品不错蜜桃乌龙茶里个茶味相对浓少少堂食以外,外面有个冻柜for 大家买走的🍰不过今次的主食waffle 一般,下次我谂都系试热食好啲吧

下午三点,唔太肚饿,食咩好呢?
⋯太多选择,好难选丫🙈
单纯系俾佢张相吸到🙈

颜色好岩骗like,但味道真系有待改善

跟餐花茶-玫瑰花无花果花茶🌹
嗅的时侯味道好清香🍸饮落去唔会太浓味,配甜品不错

蜜桃乌龙茶
里个茶味相对浓少少

堂食以外,外面有个冻柜for 大家买走的🍰

不过今次的主食waffle 一般,下次我谂都系试热食好啲吧
2017-07-10