2021-03-28
喺OpenRice发现呢间餐厅,跟住就去咗呢度食lunch 呢度环境都唔错,好有文清feel🤪好舒服~呢度饮食选择多,我分别叫咗pesto chicken salad,All day Breakfast 同carbonara pasta,嘢饮方面就叫咗一杯iced milk chocolate 同埋earl grey chocolate.📌pesto chicken salad 一睇就知好吸引啦🙈份量好足🤤鸡胸肉质非常嫩滑,菜都好新鲜。因为鸡胸系用慢煮嘅方式,所以食落去嘅口感系啱啱好📌All day breakfast 入边有薯仔,肠仔,蘑菇,哈密瓜,牛角包,scrambled egg,烟肉同蕃茄仔😍听都知好吸引啦!个人特别钟意牛角包🥐十分之松软同有口感LIKE!📌carbonara呢个应该算系我最最最推荐嘅菜式!系我食过最好食😋卖相已经好吸引,味道就更加不得了喇!食落嘅味道都好香浓,唔会话好淡,食得饱肚之余又好高质!📌冻鲜奶朱古力& earl grey chocolate 朱古力味好香,绝对系招牌!Earl grey chocolate 上面嘅拉花都好靓❤️搞到唔舍得饮😭呢间餐厅唔止环
呢度环境都唔错,好有文清feel🤪好舒服~ 呢度饮食选择多,我分别叫咗pesto chicken salad,All day Breakfast 同carbonara pasta,嘢饮方面就叫咗一杯iced milk chocolate 同埋earl grey chocolate.
📌pesto chicken salad
📌冻鲜奶朱古力& earl grey chocolate