2023-06-08
✒懒人先睇总结-❀食物:几有新意,冇大伏❀服务:店员都好nice~❀环境:超级无敌大海景😍 对住个海景食烤鱼超正!而且餐厅大都系大圆枱,所以座位都好阔落👍❀价钱:二人埋单 $9xx-✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐✒有兴趣再详细睇-一直都想试吓呢间名店!今次衬住有新嘢出即刻嚟朝圣~ 望住个海景,叹住冷气食烤鱼真系好正😻 而且菜式都好打卡able👍-🎈鸳鸯烤鱼 - (海鲈鱼) 烤鱼就食得多,对于选择困难症患者嚟讲可以一次过食晒两只味绝对解决咗一大烦恼😹 鱼煎到香脆再放入汤汁,食完烤鱼仲可以打边炉!-👉 金波罗酸辣味 听个名都知有菠萝,但系冇谂过鱼肉都可以索哂菠萝味~ 口感酸酸辣辣,几特别😋-👉 魔鬼地狱味 食烤鱼点少得辣味,加咗超多辣椒食落够晒过瘾🌶️-🎈三国演义 - 墨鱼三色滑 (半份) 三色滑分别系南瓜、菠菜同原味,仲食咗粒粒墨鱼嘅口感。-🎈雪花肥牛卷 好华丽嘅肥牛,份量诚意满满。两个人都食唔哂一份🤣 -🎈咕噜咕噜元气九宫格 一上枱就仙气飘飘,中间嘅干冰好有仙气~ 有八款小食前菜。我自己最钟意系BB茄,超甜超好食又解辣😋-🎈咕噜咕噜围炉肆甜 又一打卡必点✨ 一上枱
✒懒人先睇总结
❀食物:几有新意,冇大伏
❀服务:店员都好nice~
❀价钱:二人埋单 $9xx
✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐
✒有兴趣再详细睇
🎈鸳鸯烤鱼 - (海鲈鱼)
👉 金波罗酸辣味
👉 魔鬼地狱味
食烤鱼点少得辣味,加咗超多辣椒食落够晒过瘾🌶️
🎈三国演义 - 墨鱼三色滑 (半份)
三色滑分别系南瓜、菠菜同原味,仲食咗粒粒墨鱼嘅口感。
🎈雪花肥牛卷
好华丽嘅肥牛,份量诚意满满。两个人都食唔哂一份🤣
🎈咕噜咕噜元气九宫格
🎈咕噜咕噜围炉肆甜
又一打卡必点✨ 一上枱都系有干冰造成嘅烟雾效果,不过太慢就影唔切🤣 一份有齐三款甜品,对选择困难症极度友好!
👉 桂花冰粉
好大碗而且超多配料,有爆珠、蓝莓、草莓同椰果等。
👉 糍粑
系我每次食川菜必点✨ 炸到好香脆入面又够烟靭,加上黑糖同黄豆粉系完美配搭~
👉 小糕点
旁边仲有水果造型嘅小糕点,烟靭嘅外皮包入豆沙。好精致好靓啊😻
🎈饮品
新出嘅饮品有成1.3L咁多😂,成年男子连拎起只杯都成问题😂😂😂!但系因为食成餐都系重口味辣嘢,咁大杯嘢饮一个人都饮得晒。
👉 自柑堕落
主要系可乐加金橘、柠檬同菠萝。有气而且酸酸甜甜,非常解辣。
👉 菠萝Me
梳打加蜜瓜同菠萝,蜜瓜嘅味道非常突出!
✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐ ✐
✒其他小资讯
👉订位:海景位最好提早预订~
👉优惠:🈚️