2021-06-21
星期五黎到海港城人山人海, 有时想揾个位静静地食餐饭都好难, 知道cheesecake factory对面有间咖啡室就去碰下运气, 睇吓有冇位!去到嘅时候好好彩仲有一张枱, 咁我哋就即刻叫嘢食, 呢度系叫咗嘢食俾咗钱先至去揾位! 系度见到个个都好relax咁样倾计饮野, 饮咖啡或者系咖啡沟出嚟嘅酒, 我就叫咗杯薄荷朱古力! 薄荷味好香同朱古力好夹, 唯一就系觉得佢细杯左d, 好唔够喉😝跟住叫咗两个main course, 一个就系虎虾意粉, 佢系有三大只虾, 啲虾真系好大只!!!! 个意粉有好多汁包住d意粉😋呢个质地啱啱好系好弹牙架!!跟住嗌左个烤鸡菠萝汉堡配薯仔粒 个烤鸡汉堡超大个, d鸡皮仲会脆脆地好好味 佢仲有好多蔬菜系个包入面,再配埋菠萝好refreshing, 薯仔粒辣辣地好惹味, 忍唔住一啖接一啖咁食😋跟住甜品叫咗个香蕉蛋糕, 佢个香蕉蛋糕好软熟好香香蕉味, 同埋入面仲有啲nuts, 身为一个香蕉蛋糕嘅fans觉得好满意!!!估唔到呢间coffee shop整嘅主食都咁唔错, 下次会想试埋佢其他野同埋杯milk chocolate! 呢度仲有d咖啡豆买, 下次要买黎俾妈咪试
估唔到呢间coffee shop整嘅主食都咁唔错, 下次会想试埋佢其他野同埋杯milk chocolate! 呢度仲有d咖啡豆买, 下次要买黎俾妈咪试下先!
影左几页餐牌俾大家睇😬