荃湾海滨花园,本来人流就唔多,呢度仲要系美食沙漠,附近只系得茶餐厅,同酒楼,基本上可以话系完全冇咩好嘢食。🥲呢间月半堂,开左都有一段时间,讲装修同味道,简直就系海滨花园嘅清泉👍🏻。最近转咗手,嚟紧仲会有新Menu😬,绝对值得推介俾大家👍🏻。⭐️极上烧牛肉定食牛肉汁好好味,份量亦好多!牛肉唔会话好油,炒得都好干身。味道上就比较浓味,所以好好送饭!呢个我几推介,黎过几次都会叫呢款。⭐️葱烧炒豚肉定食豚肉就相对比较淡味一啲,不过都炒得好食,唔会话好干。不过我就觉得佢切得薄啲会好食啲,同入味啲。⭐️半条特选蒲烧鳗鱼定食鳗鱼系一整条咁上,所以都算几抵食。个面有做到焦焦地既效果,都几唔错。但啲汁有点太多了,太抢戏,如果个汁少返啲会好啲。⭐️炭烧竹轮明太子乌冬条竹轮系超级大条!仲要有两大条!绝对唔系平时食开个啲狮子狗。食完2条,其本上已经好饱。明太子唔算好多,忌廉汁都偏浠,唔算好挂面,但味道系可以的。⭐️(定位赠送)鸡肉串鸡肉串就中规中矩,送都还好既。但我谂其他小食会吸引啲😬总括黎讲,我觉得以海滨花园区黎讲,能够揾到一间四正又好食既餐厅,已经好唔容易。所以好似月半堂呢种各方面都平均既餐厅,都系值得大大力推介俾

⭐️极上烧牛肉定食

⭐️葱烧炒豚肉定食

⭐️半条特选蒲烧鳗鱼定食

⭐️炭烧竹轮明太子乌冬

⭐️(定位赠送)鸡肉串
鸡肉串就中规中矩,送都还好既。
但我谂其他小食会吸引啲😬

总括黎讲,我觉得以海滨花园区黎讲,能够揾到一间四正又好食既餐厅,已经好唔容易。所以好似月半堂呢种各方面都平均既餐厅,都系值得大大力推介俾街坊既!👍🏻👍🏻👍🏻

• 极上烧牛肉定食