餐厅: La Serre
资讯:

2021-10-28 2634 浏览
行过海滨公园时无意中发现呢间餐厅,趁返观塘office收工就约埋朋友去试一试😛餐厅摆满晒万圣节装饰,好有气氛。当日户外位置已经满座,我哋坐咗喺室内,餐厅好贴心每枱都有支消毒喷喷比大家清洁。Crab Meat, Avocado Tartare蟹肉,牛油果他他 $118蟹肉份量都几多,蟹肉鲜甜调味带少少辣。沙律同牛油果🥑食落感觉清新醒胃。IMPOSSIBLE ™ Vegan Beef LasagnaIMPOSSIBLE ™ 素肉千层面 $168唔知做咩呢排好想食千层面,配料有素肉同菇,配芝士同番茄酱,一啲都唔似食紧素👍🏻芝士味香浓。Grilled U.S. Prime Sirloin Steak 12 oz烤美国顶级西冷扒12安士$228切开系鲜嫩粉红色,外边有微微烤过嘅炭烧味,西冷入口juicy有牛味,搭配薯粒同沙律🥗够晒饱肚Fresh mint lime Soda $58Passion Fruit Squash $58饮品调配得清新唔会太甜,如果系喺室外饮就够晒Chill

Crab Meat, Avocado Tartare
蟹肉,牛油果他他 $118

IMPOSSIBLE ™ 素肉千层面 $168

烤美国顶级西冷扒12安士$228

Fresh mint lime Soda $58
Passion Fruit Squash $58
饮品调配得清新唔会太甜,如果系喺室外饮就够晒Chill
  • 素肉千层面