2021-08-08
朋友揾到新工,梗系要食餐好!😻我哋咁啱揾到呢一间有好多fusion海鲜菜式、装潢似bar嘅餐厅,主要用黑色作主调,有种神秘高级嘅感觉,无论气氛定系食物选择都啱晒我哋口味🥰服务亦超周到,令人宾至如归嘅感觉💛香烤薯皮 ($88)薯角就食得多,但系薯皮就真系第一次试🤟🏻焗薯仔连皮上有sour cream同烟肉碎,一碟有四件,份量啱啱好👍🏻有sour cream中和下薯仔嘅饱腹感,热辣辣食有惊喜👅龙虾扁意粉配香草龙虾汁 ($238)超浓郁嘅龙虾汁,唔会太咸,再配埋大大只新鲜嘅半只龙虾,海鲜味十足😍个人几钟意佢个扁意粉,食落去口感十足,条条分明,均匀地沾上龙虾汁😋原只面包蟹意大利饭 ($188)一上菜已经劲吸精🤩🤩将浓郁、混入蟹肉嘅番茄底risotto塞落面包蟹壳入面一齐焗🦀材料都好丰富,包括番茄、蘑菇、蟹肉、鸡肉等,食落啖啖肉,番茄完美地中和咗risotto嘅腻!💛💛
香烤薯皮 ($88)
龙虾扁意粉配香草龙虾汁 ($238)
原只面包蟹意大利饭 ($188)