2014-05-07 561 浏览
周月自从获米芝莲推介后,都好似未黎食过.是日7点钟到达,人流真不少,好在TURNOVER够快MENU好似有点不同,但今次黎只有一个目的,就系食呢个海老油.面$88,再加只蛋$10.原因只有一个,因为只有呢个未试过.海老油.面,好地地加一点系个名度,好似特别霸气ORDER后送上酱油,醋和生蛋,服务员教埋你点食等一阵就送上,面面有大量芽菜,葱,樱花虾之类,底下既面捞了虾味既酱汁,比较油一点,捞一捞后,食一口,有少少虾香,带酱油既咸鲜,不会太过咸,面口感烟韧.其他配料只系陪衬,用作增加口感而已,因为已被这美味酱汁覆盖.服务员既提示,就系先食3份1,再加只生蛋,面条更滑,同时减低油腻感,但生蛋始终会整淡味道,佢地提供既酱油同醋正正为此补充味道.但根据我既体验,系唔需要用到酱油同醋.味道系足够既系拉面潮既减退下,剩下既相信系有实力
ORDER后送上酱油,醋和生蛋,服务员教埋你点食
海老油.面

系拉面潮既减退下,剩下既相信系有实力
2014-04-25
海老油.面